Älskade vår

Eftersom att H jobbade kväll igår så passade jag på att plantera blommor och göra lite vår-fint. Tog även med mig min älskade mor och handlade lite nytt till lägenheten!
 
Som sagt så var det tur att H inte var hemma och behövde se det här...

Mys-torsdag

Blev bjuden på middag + efterrätt igår av systeryster och Melwin, jätte trevligt!
Vi gick även en sväng till lekparken där vi gungade och byggde sandslott, det är verkligen härligt nu när våren är här och man kan vara ute mycket mer! Lovely
 
Haha, huligan!
 
 

En sann krigare

 
För några veckor sen fick jag i uppgift att göra ett projektarbete, jag valde att berätta om min älskade vän Joel som har en stor betydelse i mitt liv!
Den här filmen handlar om varför han började med droger och hur han tog sig ur det.
 
Everything will be okay in the end.
If it's not okay, it's not the end.

Sjuk...

Har myst ner mig i soffan i min one piece och käkar frulle framför vakna med The Voice, här ska jag ligga hela dagen och inte göra någonting alls.. Det är helt okej när man är sjuk!
 
 
 

Lovely

Har haft en kanon mysig helg tillsammans med familj och vänner!
I lördags morse tog jag med mig M ut till mamma och spenderade dagen där med massa bus, lek & skratt vilket var jätte mysigt! Glad
Idag har vi varit på loppis med lilla-familjen, och nu på kvällen så blev det en cykeltur med Linda & Fredde. Dock blev det inte så långt med tanke på att L fick punktering så vi fick vända om.. haha! Men vi avslutade kvällen i soffan framför Solsidan istället, funkade bra det med!
"Tar på mig handskarna så att jag kan hjälpa pappa att byta däck på bilen".
 
"Nu kör vi igång!"
 
"Tar en paus från däckbytet och hjälper Sigge att skotta undan snö istället.."
 

"Man blir trött av att skotta snö och byta däck, tar mig en powernap.."

Life is good

Har verkligen haft en fantastisk helg tillsammans med underbara människor!
Tillbringade lördagsmorgonen ute på isen där vi anglade & pimplade. Kvällen spenderade vi hemma hos Malin & Andrew där vi även gjorde premiär grillningen, så härligt!
 
Idag har vi varit på picknick med "lilla-familjen", synd bara att vissa inte kunde klä sig efter vädret så att de satt och frös.. Är huvet dumt får kroppen lida! Men vi hade det verkligen jätte mysigt ändå. ♥