Summer feelings

Ligger på en filt ute på gräsmattan och pluggar lite innan det är dags för ett träningspass, sååå härligt!! 
 

Saturday

Tillbringade lördagen med O, vi åt en god middag och tog oss några kalla drycker!

Ett gott skratt förlänger livet

Har haft en kanon dag/kväll med grillning, inlinesåkning och massor av skratt! Lyckades även göra första vurpan för i år, måste ha sett super roligt ut då jag gjorde en piruett i luften.. haha!
Nu sitter jag med en ice coffee i handen och pluggar lite, snart börjar det bli dags att byta plats från soffan till sängen och slå igång en film.. Lät inte alls fel!
 

Min bättre hälft, min andra halva ♥

När jag säger att jag älskar dig så säger jag det inte av vana eller för att föra ett samtal. Jag säger det för att påminna dig om att du är det bästa som har hänt mig och om jag kunde ge dig en sak här i livet, skulle jag ge dig förmågan att kunna se dig själv genom mina ögon. Då skulle du förstå hur speciell du är för mig! ♥
 
 
 
 

Perfekt helg!

I fredags gick jag & grabbarna ut på en kvällspromenad. Eftersom att Sofia fyllde år så spelade de brännboll vilket vi även hakade på!
I lördags åkte jag och hjärtat inlines, efter det så åkte vi ut till Lövvik med grabbarna där vi besteg Valkallen.
Idag har vi suttit ute i solen hela dagen, tog även en milkshake på stan med några vänner. 
För bara en liten srund sedan kom vi hem efter att ha gått en långpromenad längst vattnet på Svanö.. 
NU sitter vi bänkade framför tv:n och tittar på hockey, kom igen nu Sverige!!
 
  På väg mot Valkallen.
 
På toppen av berget, så otroligt vackert!!
 
 Hela gänget samlat!
Dramatik!! 
Sandö.
Sandö. 
Finaste ute på Sandö.

Mys tisdag

Melwin kom hit efter dagis, kolla på Pippi Långstrump och göra trolldeg blev vårat tisdagsnöje!
 

Älskade barn

Idag är det exakt 2 år sedan som jag för första gången träffade dig och höll dig i min famn, jag kan inte förstå att tiden gått så fort! Du har varit älskad från första stund jag såg dig. Jag kommer alltid, oavsett vad att stå vid din sida och stötta dig i de beslut du tar i livet. Jag älskar dig, mosters kärlek! ♥
 

Hoppla hoppla

Har haft en fantastisk dag tillsammans med Bf-11 ute vid Västanåfallet och ridit på islandshästar. Det var verkligen hur roligt och mysigt som helst! Vi hade kanon kul allihopa, även de som aldrig suttit på en hästrygg tyckte att det var både roligt och spännande, en helt perfekt dag med andra ord!
 
 
 
 

Slöhögar

Djuren ligger helt utslagna i soffan, ser verkligen super skönt ut! En annan har 100 saker att göra innan man kan ta sig en tupplur..
 

Utflykt till Valkallen

Åkte på en liten utflykt med grabbarna tidigare där vi gick upp för Valkallen, ett berg som är 240m över havet. Utsikten var verkligen bedårande. I öster reser sig Högakustenbron, ute i havet ser man Storöns naturreservat och längre upp efter kusten Högbondens fyr. På toppen finns en raststuga med övernattningsmöjlighet, utedass samt en grillplats.
 
 
 
 

Aldrig vila

Efter en promenad på 1 mil så är det nu dags att slänga ihop lite käk och plugga som en tok!
 

Hard work

Började inte förrän halv 1 idag och slutade redan vid 2.. Huuur skönt som helst, speciellt då det är fint väder ute som man gärna vill ta vara på!  
Nu har jag precis avslutat ett träningspass med Sofia och snart blir det en långpromenad med Niklas, härligt!
 
 

Spa-tisdag

Lite "hemma-spa" med ansiktsmask, fotbad & tända ljus.. Jag klagar inte!  
 

Pick-nick i solnedgången

Jag och Olivia åkte iväg och hade pick-nick längst vattnet nu på kvällskvisten och kollade på solnedgången. Hur mysigt som helst, just like old days!
 

Mästerkocken i farten

Olivia kom hit tidigare och har spenderat hela em/kvällen tillsammans med mig och huliganerna.. Hon beställde även pannkakor till middag, så det var bara till att lyda order..!
 
 
 
 
 

Söndagsmys

Har haft min älskade mor här på besök ikväll vilket har varit jätte mysigt!  Efter vi käkat så slängde vi i lite slingor i mitt hår. Hann även med att kolla på en feel-good film som heter En oväntat vänskap, helt klart sevärd!
 

Liten blir stor

Skrutten har börjat få vara ute nu vilket han tycker är jätte spännande! Dock brukar vi sitta ute och hålla lite koll, är lite rädd att han ska springa upp på vägen eller att något ska hända.. haha, känner mig verkligen som en hönsmamma! 

Perfect day

Hela onsdagen spenderade vi hemma hos lilla-familjen, vi grillade och lirade lite fotboll. Det var verkligen hur trevligt och mysigt som helst!
 
 
Systeryster hade även bakat cupcakes till efterrätt, huuur gott som helst!
Snygg prinsen!