liten "semester"

Håller på att städa hela lägenheten och har även hunnit packat klart.. Om 2 timmar åker jag och hjärtat ner till Bollnäs för att tillbringa helgen hos mamma och Andreas! Det ska bli så skönt att komma iväg några dagar..
 
Kommer även att träffa min lilla bebis en hel del, som jag saknat dig min skatt! ♥
 
 
 
 
 

Bilbingo

Var på Bilbingo tidigare ikväll med Fredrik! 😃 Dock ingen vinst..


Plugg

Pluggar körkort och myser med denna lilla filur, hihi!


Söndag

Skrovmål & Wallander, helt okej avslut på helgen!


"Fin"-besök

Fick besök av denna huligan och hans kära mor imorse, hahaha! 😂


Lördagsmys!!

Tog en promenad på 1mil med grabbarna nu på kvällen! 👟
Nu har jag & hjärtat precis satt oss i soffan och tagit fram gotta och ser på Batman som visas på kanal 5. Ha en fortsatt trevlig helg allesammans! ☺


Midsommar

Här är en sammanfattning av början och slut på gårdagen.. Haha!


Midsommar

Hoppas att alla hade en trevlig midsommar! :) Jag tillbringade min tillsammans med grabbarna ute i Norrfällsviken vilket var jätte trevligt! :)

Nu har vi precis ätit en god frukost och ligger i soffan och slöar..


Midnattstrav

Kom hem för en stund sedan efter kvälls/natt jobb på midnattstravet..
Nu har jag hunnit lagt mig i sängen bredvid hjärtat som somnade direkt då jag kom innanför dörren.. :) Lill-hjärtat kom precis och kröp ner bredvid mig och spinner nu HÖGT! Så skönt att komma hem till min älskade lilla familj! <3


Matkoma

Ligger på soffan som 3 sälar och smälter maten.. Haha!


Käk

Potatisgratängen står i ugnen och köttet steks för fullt.. Hungrig som en varg!!


Sleep tight

Tar med mig denna lilla filur och byter plats från soffan till sängen och kollar klart på Efterlyst.


Lite egentid

Sprang in på affären en vända på hemvägen och köpte med mig lite snacks.. Dags att slå igång en film och ta det lugnt resten av kvällen!


Bolibompa-tajm

Ligger på soffan hemma hos syrran och kollar på Bolibompa med Melleman.. Har precis käkat lasagne och snart är det dags för efterrätten som är pannacotta! Ibland kan det vara skönt att slippa laga maten själv, hehe ;)


ice-cream

Det är verkligen livsfarligt att ha glass hemma, jag gör inget annat än att gå och äta hela tiden.. haha!
Får se hur länge det här paketet räcker.. Några timmar till kan man ju hoppas..!
 

namnam

Har precis ätit pizza, snart är det dags för efterrätten som består at gammaldags vaniljglass med jordgubbar, mhmm! 
Funderar på att krypa ner under duntäcket i soffan sen och kolla på film resten av kvällen.. Av någon anledning är jag super trött idag..
 

tisdag.....

Katten är ute, karln på jobbet.. Själv sitter jag här rätt upp&ner och funderar på vad man ska hitta på.. Städa? Plugga körkort? Gå ner på stan en sväng? hmm..

kvällsgott

Igår/natt då H kom hem från jobbet så hade jag bakat en hallonpaj med marsánsås, samt tänt ljus vilket uppskattades! Hihi
 
 

stadsfest & dop

I fredag och lördags var det stadsfest här i lilla Kramfors, förutom att det inte var några särskilt bra band som spelade så var helgen helt okej ändå!  
I lördags var vi även på dop, Henke's systerdotter döptes!
 
 

Kvällsgott

Lite kvällsgott som består av nyponsoppa med beskvier & vaniljglass, samt ett glas proviva!
c

"godmorgon" torsdag

Vaknade nyss, brukar aldrig sova längre än till absolut senast 10! Måste ha varit pga den sömnlösa natten igår..
Dags att göra någon nytta innan dagen börjar gå mot sitt slut, startar med ett träningspass!
 Skrutten var en riktig slöhög igår.. haha!
 

a perfect day

Har haft en jätte trevlig & mysig eftermiddag/kväll tillsammans med min älskade vän Ronja och hennes son A.  Det var verkligen inte igår, som jag saknat den människan! ♥
 
 
 

♥ True story ♥

Tänkte dela med mig av en fruktansvärt bra och tänkvärd text!
 
När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk... av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.
 
Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt "ja".

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv. Småstenarna representerar andra saker som betyder något, som hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade; -Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.

Hard work

En rejäl frulle efter morgonens träningpass!
 
 

sömnlös natt

Det har varit en sömnlös natt, har legat och vridit och vänt på mig hela natten utan en blund.. Känns meningslöst att ligga kvar i sängen "bara för att".. Så klev precis upp och tänkte starta morgonen med ett härligt träningspass!
 
 

Kvällscardio

Kom precis in efter en promenad på 1mil i kvällssolen med Niklas! 
 

flintis..

Det absolut värsta jag vet är att klippa mig, nu var jag tvungen att klippa av håret nästan 2dm för att jag varit dålig på att sköta det.. Hoppas att det växer ut fort!! Missmodigt ansikte
 
 
 

Hårsang

Åkte ut till Hårsang och bergsklättrade för att ta oss till grottan tidigare! Det blev en härligt utflykt..

bio

Åkte ner till Härnösand igår på bio med hjärtat för att se Fast and furious 6, sååå bra!!

Nationaldagen

Den här veckan har verkligen gått super fort, förstår inte vart dagarna tagit vägen!
Från onsdag till torsdag sov Melle-plutt här och i torsdags då vi vaknat och gjort oss i ordning så gick vi ner på stan en sväng med Henke´s syster Anna och barnen. Senare så gick vi hem till Anna så att barnen fick leka av sig, tror att alla somnade gott efter den dagen.

STUDENTEN

Har varit och kollat på systeryster idag som tog studenten, stort GRATTIS ännu en gång! Jag är så stolt över dig gumman!!  
 
Pappa, mormor, farfar, Lena & farmor kom även upp för att fira Maddes student. Tråkigt nog var de tvungna att åka hem redan idag.. Alltid lika jobbigt att ta farväl
 

Premiär-tur med båten

Eftersom att vi sjösatte båten i morse så tog vi en premiär-tur nu ikväll med Linda & Fredde och åkte ut och fiskade!
 
 
Hjärtat fick en liten gädda..
 
Jag passade på att sola en stund innan solen gick ner.
 
 Köpte varsin cola med våra namn på, hihi!

Delar en coke

Bad hjärtat laga maten idag så att jag skulle kunna plugga.. Det både började och slutade med att jag istället satt och bloggade... haha! Men snäll som jag är så delar jag en coke med honom och hoppas att det går bra ute i köket..

Kalas!

Åkte även hem till svärföräldrarna en sväng igår och firade svärmor som fyller år imorgon.. Alicia var glad som vanligt!  
  
 
Efter ett tag följde vi med till en sväng till Per och kollade på "koutsläpp".. Haha!  
 
 
 
 

Never rest..

Jobbade några timmar i restaurangen igår.. Hann även ta en fika innan med världens snyggaste lilla kille! Mosters hjärta. ♥